fredag 29 oktober 2010

seasons come and go but i will never change

förlåt för sjuuuukt dålig uppdatering men ahr ju varit i stockholm från i måndags och kom hem i onsdags och har inte orkat sätta på datan typ. men ah, tänkte berätta om de senaste dagarna ;)

Måndag 25 okt
Åkte till stockholm, tåget gick 08.22 tror jag. satt på tåget och chilla i typ fem timmar sen va vi äntligen framme. Vi gick från centralen till vårat vandrarhem och jäävlar vilken bit det va att gå! men när vi äntligen va framme och hade fått våra rum som va sjukt fräscha började vi fixa oss, sen gick vi ut och kollade in stan, käka & fika & gick runt i affärer.

Tisdag 26 okt
Idag fick vi upp åtta för att äta frukost, efter det gick vi på Naturhistoriska museet och fick se en 3D film utan 3D glasögon haha, fett vare förutom att alla typ stendäcka. Efter det åkte vi in till Riksdagshuset i gammla stan och kolla in gammla stan. Jag, Malin, Sophia, Emma och Johanna käka thaibuffe och fy i helvete va gött de va! Va typ den godaste maten jag käkat. Efter det gick vi somsagt till Riksdagshuset och fick kolla lite där. Sen åkte vi tillbaka till vårat vandrarhem och fick as mycke fritid och fika osånt. Sen färgade ajg johannas hår och ah :)

Onsdag 27 okt
Vi käka frukost vid halv 9, sen efter de drog vi till nåt jävla ler museeum hahah. Och vi va tvugna att bära runt på våran packning hela dan så alla va as sega.. men efter museeumet rog vi till en galleria där vi käka as god mat och blev proppmätta. sen efter de tog vi en chai och bara vätnade på att klockan skulle gå. Men tack alla för stockholm, i had the time of my life (L)

Inga kommentarer: